Profil

Hvem?

Fulde navn:
Daniel Svane Handberg
Alder
34
Bopæl
Nordborg
Beskæftigelse
Webudvikler og digital marketing specialist
Interesser
Mobil, fitness, basketball, sociale medier, fotografering, grafik, film og musik

Derudover..

Som den kløgtige læser nok allerede har bemærket, så er jeg 34 år gammel og bosat i Nordborg, hvor jeg bor i eget hus sammen med min bedre halvdel.

Til dagligt er jeg ansat hos LINAK hvor jeg arbejder som webudvikler og digital marketing specialist, og derudover driver jeg ved siden af virksomheden Swan Works hvor jeg beskæftiger mig med digital markedsføring, både som konsulent og rådgiver, men selvfølgelig også som udvikler.

Autodidakt cand.kreativ

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker at udfolde mig kreativt, det kan være både via webdesign, tegninger, fotografering, billedredigering samt grafisk fremstilling af forskellig slags.

Jeg har ingen uddannelse inden for hverken webdesign, fotografering eller andre grafiske uddannelser, alting er selvlært. Med tålmodighed og viljestyrke kommer man rigtig, rigtig langt.

De seneste år har jeg haft flere freelanceopgaver i forbindelse med webdesign, logodesign og andet. Hvis du er interesseret i at se nogle eksempler på hvad jeg kan, så kan du tage et kig i mit portfolio her på siden.

Min hjemmeside/blog har eksisteret siden februar 2005, dog under et andet navn til at starte med. Alt dette blev dog med tiden flyttet herover på dette domæne. Inden bloggen her kom til live, har jeg desuden haft andre blogs, så alt i alt har jeg været i blogosfæren siden medio 2001.