Blog

#6400tweetup – Twitter Meetup Sønderborg

#6400tweetup

Er du aktiv på Twitter? Og kunne du tænke dig at møde andre fra Twitter? Så læs med her!

Tilbage i december sidste år, endte en snak om kage på Twitter med at jeg foreslog at et meetup a’la #Twedagsbar som de har i København, blot i Sønderborg-området i stedet:


Der gik ikke længe, før @HejSonderborg, @kasper_roed, @Casper_O, @wphilipsen og @Nickifynbo var med på idéen. @HejSonderborg oprettede en Doodle for at få et overblik over hvem der havde lyst og hvornår de havde tid, og kort efter var der flere interesserede på banen.

Twedagsbar? Tweetup? Hva’ er det for noget?

#Twedagsbar er kort fortalt en fredagsbar for Twitterfolk i København, hvor folk kan connecte udover bag skærmen/telefonen som til hverdag. Det er efterhånden blevet enormt populært, og har i skrivende stund 125 tilmeldte(!) til deres kommende twedagsbar i Februar. Der findes tilsvarende events i Aalborg (#twaalbar), Odense (#twodensebar) samt Århus (#twaarhusbar).

Desværre lader Twitter til ikke at være så udbredt i denne del af Danmark, men det kan være vi kan være med til at sætte lidt skub i det med dette tiltag.

Med det første #6400tweetup, satser vi på en hyggelig aften med god mad og drikke, hvor det foregår helt nede på jorden.

Er du endnu ikke på Twitter, så findes der en rigtig god guide til nye brugere af Twitter på Twitterguide.dk hvis det har interesse. Jeg kan på det varmeste anbefale at tage et kig på det, og få oprettet en profil og komme i gang med at bruge det.

Tid og sted

Dato: 17. januar 2013
Tid: 18.30 – ??
Sted: Café Ib Rehne Cairo i Sønderborg

Vi mødes fra kl. 18.30 til en drink og en sludder, og kl. 19.00 bestiller vi fælles mad. Har du ikke mulighed for at være der kl. 18.30 eller ønsker du ikke at spise med kl. 19, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kigge forbi alligevel eller bare komme senere.

Jeg sørger for navneskilte hvor vi kan skrive vores Twitternavne.

Det eneste du skal medbringe er dig selv og godt humør.

Vel mødt!


Se større kort

Tilmelding

Tilmelding foregår via dette event på Facebook:

https://www.facebook.com/events/114145415426001/

Har du ikke mulighed for tilmelding via Facebook eventet, så skriv her i kommentarfeltet eller kontakt mig direkte via mail, telefon eller hvad du nu finder lettest.

6 kommentarer

 1. Rayan siger:

  Det lyder som en super fed ide! Jeg er desværre ikke i Sønderborg på det tidspunkt, ellers ville jeg helt klart dukke op. Jeg er ret sikker på, at folk vil synes om det, få en god oplevelse ud af det og stifte nye bekendtskaber. Jeg håber, at jeg kan deltage engang i fremtiden.
  God sammenkomst!

  • Hej Rayan,

   Ærgeligt at du ikke kan komme med i denne omgang. Hvis arrangementet bliver en success, så er jeg slet ikke i tvivl om at vi gentager det senere. Så skulle der være chance for at du kan komme med :)

 2. Nichlas H siger:

  Tilmelding på Facebook? Det var da ikke særlig twittersk.

  • Sandt :)

   Vi skulle bruge en hurtig løsning for registrering af tilmeldte, så jeg tog udgangspunkt i at størstedelen herhjemme har en Facebook profil, og da det er let og hurtigt at sætte et Facebook event op, så faldt valget i denne omgang på det. Et alternativ havde været et 3. parts site, hvor man måske skulle give sitet adgang til f.eks. sin Twitter konto, og det fravalgte jeg i denne omgang. Jeg kigger på alternativer til næste gang :)

 3. […] Hvis du følger @kasper_roed vil du vide at livets femte grundelement (foruden ild, luft, vand og jord) er kage. Og som alle livets store ting startede hele ideen med et tweetup med en snak om kage. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *