Blog

Mit navn er Bond, Daniel Bond: Til premiere på Skyfall i Nordborg Bio

James Bond - Skyfall

Ja, sådan kunne det måske have lydt i fredags hvor jeg var til premiere på James Bond – Skyfall i Nordborg Bio. Der var nemlig gjort en masse ud af at hædre den nyeste James Bond film, som havde premiere samtidig med 50 års jubilæet for James Bond filmene.

Selve arrangementet

De lokale Matas, Profil Optik og Sportigan butikker var gået sammen om at skabe en hyggelig aften for Bond-interesserede, blot de var over 16 år. Og så var kvinder naturligvis forbudt, da det var en mandeaften.

Invitationen fra butikkerne gik på, at hvis man troppede op i “James Bond” look, så kunne man få billetprisen refunderet, og eftersom enhver mand med en smule respekt for sig ejer et eller flere jakkesæt/smokings, så skulle det vist være en smal sag.

Ved ankomst til biografen om aftenen, blev vi først mødt af en pressefotograf, og efterfølgende af en flot gammel Bond bil hvor der på førersædet var påklistret et stort foto af en ung Jean Connery. Ved indgangen til biografen blev vi mødt af de obligatoriske Bond-babes (a.k.a. ansatte fra Matas), som gav et pift parfume og efterfølgende en Martini. Shaken, not stirred, naturligvis.

Da alle havde fundet sig en plads i biografsalen, fik vi alle lidt information om hvem der stod bag arrangementet samt en kort introduktion af filmen, hvorefter vi kunne læne os tilbage og nyde denne.

Slutteligt, da filmen var færdig og vi skulle ud af biografen, blev vi alle forsynet med en lille gaveæske fra arrangørerne. Pakken indeholdt lidt slik, et sæt sokker, tilbud på parfumer/cremer samt “agent rabat” for de deltagende ved køb af visse varer hos Profil Optik.

Premiere: James Bond - Skyfall i Nordborg Bio

Premiere: James Bond – Skyfall i Nordborg Bio – her undertegnede, svoger samt undertegnedes stedfar.
Foto af Svend Mikael Larsen, Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk har skrevet en artikel om Bond arrangementet i Nordborg Bio, og artiklen indeholder selvfølgelig adskillige billeder fra aftenen.

James Bond – Skyfall, kan den anbefales?

Det korte svar: JA, for helvede!

Filmen starter ud med et brag af en intro, og hele filmen igennem kommer vi meget tæt ind på Bond som person, samt hans nære forhold til M.

Effekterne i filmen er vanvittigt flotte, og filmen formår i dén grad at holde publikum til skærmen hele tiden.

Jeg vil ikke ødelægge det for de der læser dette og ikke har set filmen endnu, så derfor vil jeg ikke komme nærmere ind på handlingen igennem hele filmen.

Hvis du kunne lide Casino Royale, og til dels også Quantum of Solace, so tøv endelig ikke med at se denne sidste nye film i rækken af Bond film.

Trailer til James Bond – Skyfall

Har du endnu ikke set traileren til Skyfall, så kan du se den lige her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *