Blog

Pep dine vægge i hjemmet op

Efter vi flyttede i marts, har vi ikke rigtigt vidst hvad vi skulle hænge op på de mange vægge i huset. For een ting er at hænge nogle billeder op, men væggene skulle jo helst ikke plastres ind i dem heller. Derfor gik jeg i gang med at kigge efter lidt alternativer.

I første omgang overvejede jeg lidt om vi skulle få malet nogle mønstre på væggene for at bryde de større tomme overflader, men det vil i sidste ende kun blive noget være bøvl hvis man vil lave om i rummet efterfølgende. Derfor slog det mig, at vinyl kunne være et fremragende alternativ, da det let vil kunne tages ned/ændres løbende.

Efter lidt søgen fandt jeg et sæt vinyl indeholdende mælkebøtter med løse frø, som man kunne sætte op som man ønskede. Jeg bestilte det, og nogle dage efter lå det i postkassen.

Mælkebøtter - vinyl

Mælkebøtter – vinyl

Vær opmærksom på at sådan noget vinyl egner sig bedst til blanke vægge, og ikke vægge med tekstur i f.eks. tapepet. Det er dog ikke noget problem at sætte på en ikke-blank væg, men resultatet vil dog blive pænere på en helt blank af slagsen.

Når dét er sagt, så er det uhyggeligt nemt at sætte op. Det trækkes simpelthen bare af arket, og klistres så på væggen hvor man vil have det.

Vinyl på væggen

Vinyl på væggen

Vinyl på væggen - set fra siden

Vinyl på væggen – set fra siden

Vinyl på væggen - set fra den anden side

Vinyl på væggen – set fra den anden side

Sættet vi har brugt her, gav vi kun cirka 20kr for. Så ikke nok med at det er lettere at have med at gøre end at skulle til at male på væggen, så er det altså en væsenligt billigere løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *