Blog

Mit (mobil!)foto er blevet trykt i en kalender

Danfoss, hvor jeg som bekendt er ansat, havde sidste år en intern konkurrence for medarbejderne hvor man skulle afbillede noget man forbandt med klima og miljø. Præmien i konkurrencen var bl.a. iPads og iPods.

Jeg havde kort tid inden konkurrencen taget et billede af solnedgangen en aften hvor kæresten og jeg var ude på marken hos hendes hest, og tænkte at jeg da lige så godt kunne sende dét ind og så være med i konkurrencen. Så havde jeg da i hvert fald et lod i konkurrencen, for uden at deltage så har man jo heller ingen chance for at vinde.

Solnedgang - skudt med iPhone 4

Solnedgang – skudt med iPhone 4

Da vinderne blev udtrukket, var jeg desværre ikke i blandt dem, så jeg glemte lynhurtigt alt om konkurrencen og billedet igen. Men en dag ringede der pludselig en kineser (også ansat i Danfoss) og spurgte om de måtte bruge mit foto i en kalender de skulle have produceret i et større oplag. Det kom så meget bag på mig, at jeg ikke anede hvad jeg skulle sige bagefter. Vi nåede dog at få aftalt at de fik billedet tilsendt i den fulde opløsning, og at jeg som tak for at de måtte bruge det i kalenderen, så ville få nogle eksemplarer af denne til eget brug.

Derfor har jeg nu hele august måned, kunne glæde mig over at kigge på min kalender på skrivebordet. Både på kontoret på Danfoss samt derhjemme.

Mit foto i kalenderen

Mit foto i kalenderen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *