Blog

Relancering – velkommen!

Jeg vil hermed byde dig, kære læser, hjertelig velkommen til min nye side!

Jeg har de seneste år fået flere og flere freelanceopgaver, både fotografering, printopgaver, logoer og meget andet. Det faldt mig derfor naturligt at prøve at få samling på nogle af tingene så jeg kunne vise noget af det frem.

Hjemmesiden her har indtil nu fungeret mere eller mindre som en blog, og jeg har ofte savnet at have et sted at vise mine kreative evner, så det er denne opdatering af siden resultatet af.

Bloggen fortsætter her som hidtil, men jeg har nu lavet et portfolio hvor et løbende opdateret udvalg af mine kreationer kan findes. Der er samtidig lavet en side med nogle af de iPhone wallpapers jeg laver, både til mig selv og andre, som frit kan hentes og bruges. Denne opdateres selvfølgelig også løbende når der laves nye.

Layoutet her på hjemmesiden er desuden responsive, så hjemmesiden vil helt automatisk tilpasse sig den skærm du ser den på. Det vil sige at du sågar kan besøge den fra din iPhone/iPad eller lignende enhed, og den vil selv hér tilpasse sig og blive vist i en mere mobil-venlig udgave for at gøre den mere læsbar.

Har du spørgsmål, eller er der noget jeg kan hjælpe med (fotografering, design af logo eller andet), så tøv endelig ikke med at kontakt mig.

Ellers har jeg ikke så meget andet at sige i denne omgang, end velkommen endnu en gang!

De bedste hilsner,

Daniel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *