Blog

Guide: Synkroniser dine Facebook begivenheder med din iPhone kalender

Savner du at kunne se dine Facebook begivenheder i din iPhones indbyggede kalender? Så brug 2 minutter og følg denne korte og lette guide, så er det fremover synkroniseret automatisk.

Åben Facebook i Safari på din iPhone og du vil nu have et billede der ligner dette:

Klik her på de 3 hvide streger øverst i venstre hjørne for at få sidemenuen frem, scroll i denne ned i bunden og vælg Desktop site:

Nu er du på forsiden af Facebook som du kender det fra din computer, så tryk nu på Events i menuen til venstre, tryk på den lille pil ved søgefunktionen og vælg så Export Events…. Når du har trykket Export events…, skal du i det lille vindue der åbner på midten af skærmen, trykke og hold fingeren på linket, hvorefter du vil kunne vælge Kopier.

Gå nu ind i Indstillinger, vælg E-post, kontakter og kalendere, vælg Tilføj konto…, vælg Anden og vælg så Tilføj abonnementskalender. I feltet der nu dukker op, trykker du en enkelt gang og indsætter så det tidligere kopierede link:

Tryk nu Næste og så Arkiver.

Voila! Du kan nu se dine Facebook events direkte i din iPhones kalender, sammen med alle dine andre aftaler. Disse synkroniseres automatisk efter dine Hent indstillinger, hvilke som default er sat til at opdatere med en times mellemrum.

8 kommentarer

 1. […] Facebook begivenheder i din iPhone ● […]

 2. Janne siger:

  Hva nu hvis jeg ikke kan trykke på pennen ud for begivenheder?

  • Hej Janne,

   Hvilken pen ud for begivenheder?

   Prøv at upload et screenshot på f.eks. http://www.peecee.dk eller lignende, så jeg kan se hvad du mener :)

   I øvrigt, hvis du har iOS 6 eller nyere på din iPhone, så bør du via Indstillinger –> Facebook på telefonen, kunne vælge Kalender nu. Så vil du helt automatisk få dine Facebook begivenheder i telefonens kalender.

 3. Anders siger:

  Hej! Har fået opdateret min iPhone 6s og nu kan jeg ikke få mine begivenheder ind i min kalender??
  Nogle forslag til hvordan man hør det?

 4. Therese siger:

  Hej.
  Kan du lave en opdatering på denne. Mine tidligere begivenheder på facebook ligger i min kalender, men nye og ændringer bliver ikke opdateret.

 5. René Lund-Østergaard siger:

  Hvordan virker dette i 2021 på en iPhone 6 for jeg har ikke ovenstående muligheder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *