Blog

Kensington Soundwave bilholder

Jeg har endnu en gang fået et produkt til test fra MyTrendyPhone som har et kæmpe udvalg af iPhone 4S tilbehør, de har denne gang sendt mig en iPhone 4S holder: Kensington Soundwave.

Indholdsfortegnelse
  1. Kensington Soundwave bilholder
  2. Indhold i pakken
  3. Installation og brug
  4. Konklusion
  5. Billeder

Kensington Soundwave bilholder

Kensington beskriver selv produktet således:

Give your iPhone® GPS, podcasts, and phone calls a sound boost. The built-in amplification system in the cradle doubles the volume coming from your iPhone® 4 speaker, making it easier to hear your turn-by-turn directions, calls and more. #

Det lyder jo meget enkelt og godt. Men forholder det sig også således?

2. Indhold i pakken
Kensington Soundwave - indhold i pakken

Kensington Soundwave - indhold i pakken

Pakken indeholder kun det absolut nødvendige til denne bilholder: nemlig selve holderen til telefonen, samt de 2 beslag til montering i hhv. ruden samt i blæserne i bilen.

3. Installation og brug
Kensington Soundwave - vent mount

Kensington Soundwave - vent mount

Jeg har valgt at installere holderen i min egen bil, en BMW E46 fra ’99. Jeg tror dog ikke på at det gør nogen forskel hvilken bil den installeres i, da både holderen til forruden samt holderen til blæserne i bilen nok vil kunne sidde i alle biler. I min egen bil har jeg valgt at installere den i blæseren.

Først skal beslaget installeres i blæseren, det gøres ved at man skubber de 2 “pinde” med modhager ind i blæseren, og så kan man trække fjedrene tilbage for at de kommer ud og klemmer på rillen i blæseren. Herefter sidder den fast, og selve holderen til telefonen kan nu klikkes på. Se billedet til venstre for hvordan beslaget ser ud.

Telefonen klemmes herefter ind i holderen, og holdes så på plads af de to “klips” i siderne. Det er muligt at sætte telefonen i med bare een hånd, og ditto når man vil have den ud igen. Og alligevel sidder den solidt fast i holderen, uden fare for at ryge nogle steder.

Kensington Soundwave bilholder - iPhone 4S monteret

Kensington Soundwave bilholder - iPhone 4S monteret

Kensington proklamerer med denne bilholder, af den fordobler lyden fra telefonen og derfor gør det meget lettere at føre en samtale under kørsel, høre navigationen osv., og det lever den bestemt op til. Lyden går højt og tydeligt igennem, uden nogen form for forvrængning eller forstyrrelse.

4. Konklusion

Kensington Soundwave lever i dén grad grad op til mine forventninger efter at have læst beskrivelsen af den. Den er utrolig let at montere i bilen (samt fjerne igen, ej af forglemme!), telefonen sidder solidt fast i holderen og konstruktionen af holderen gør at lyden får et ordenligt boost. Og alt dette, til en pris på kun cirka 240kr.

Lydboostet består i at lyden fra iPhonens højttaler bliver ledt om i et hulrum i telefonholderen, hvilket forstærker lyden en hel del, så det er bestemt ingen raketvidenskab det bygger på. Simpel logik, og det virker!

Jeg har i høj grad benyttet mig af holderen i forbindelse med samtale under kørsel, og den forstærker unægteligt lyden en hel del. Om det er til dobbelt styrke som Kensington proklamerer, tvivler jeg dog lidt på.

Det eneste jeg har at sætte en finger på ved denne bilholder, er at Kensington ikke har valgt at lægge et kabel med i kassen så man har mulighed for at lade telefonen samtidig under kørsel, når denne alligevel er monteret i holderen. Heldigvis er der flere steder man kan få en billig iPhone 4S oplader, men det havde lige sat prikken over i’et med et kabel i kassen.

5. Billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *