Blog

Forsøger Telenor at tage røven på deres kunder?

Telenor - Telenono?

Telenor - Telenono?

Lad det være sagt med det samme: Jeg kan nok godt nok være en rigtig besværlig og træls kunde hvis et givent firma ikke holder en aftale, lyver eller andet over for mig. Det er i mine øjne alt for uprofessionelt, og burde slet ikke finde sted.

Jeg har siden august 2010 haft mit mobilabonnement hos Telenor (læs mine første erfaringer som ny kunde hos Telenor her, her og her), og blev så her i foråret 2011 ringet op af en kundeservicemedarbejder som ville høre om jeg var tilfreds med mit abonnement og mine services. Efter en kort snak, tilbød hun mig at få servicen “Frit til Fast” gratis i 12 måneder, hvor den service/pakke normalt koster 49kr/mdr. Det takkede jeg selvfølgelig ja til. Jeg er helt sikker på at have bedt om at få ændringen på skrift (mail eller post) da tidligere erfaringer viser at det altid er godt at have. Men den nu jeg tænker over det, så har jeg faktisk aldrig modtaget en sådan bekræftelse.

Jeg har i løbet af sommeren været i udlandet hvor jeg bl.a. har brugt data fra min telefon, så jeg ville igår, mandag, tjekke op på min kommende regning for at se om jeg skulle forberede mig på et chok. Det blev dog heldigvis ikke tilfældet.

I samme ombæring, valgte jeg at gå ind og kigge på mine gamle regninger for at se om jeg måske ville kunne spare nogle penge ved at skifte services/abonnement, og opdagede til min store overraskelse at den service jeg tidligere på året var blevet tilbudt uden at skulle betale for den, rent faktisk blev trukket på mine regninger alligevel. Sådan noget kan ærlig talt virkelig pisse mig af. Een ting er at de tilbyder en sådan “gratis” service, for derefter alligevel at bonge kunderne for det.

Jeg har derfor her til morgen ringet til Telenor’s kundeservice og bedt om en forklaring. Manden jeg snakkede med beklagede det dybt, og kunne i samme omgang fortælle at de kun må tilbyde den service gratis i en måned, hvorefter kunden automatisk bliver bonget for det indtil denne selv opsiger servicen igen (og dette med 30 dages opsigelsesperiode). Han indvilgede dog hurtigt i at fjerne servicen straks, og vil herefter finde ud af hvem medarbejderen som tilbød mig den service gratis var, og så vil jeg blive kontaktet senere når de får gravet i sagen.

Set i bakspejlet, så kunne jeg selvfølgelig have tjekket regningerne måned for måned, men eftersom de kører via PBS har jeg ikke gjort noget ud af det. Det burde der vel i bund og grund ikke være nogen grund til, hvis abonnementet kørte som det skal?

Måske burde jeg vente med at poste indlægget her indtil der kommer en afklaring på det hele, men jeg er simpelthen så harm over det at jeg bare må ud med det.

En opdatering følger naturligvis så snart der kommer en afklaring.

Jeg luftede kort mine frustrationer på Twitter igår, og fik hurtigt flere tilbagemeldinger om utilfredshed med Telenor. Så har du også haft problemer med Telenor, eller måske et andet dansk mobilselskab?

2 kommentarer

  1. Du kender jo udmærket til mine Telenor-problemer og ligegyldigt hvad, så bliver jeg aldrig nogensinde kunde der igen. Jeg høre om flere og flere, som direkte bliver snydt af dem. Det må snart stoppe, det er simpelthen for galt!

  2. Thomas siger:

    Jeg smutter også lige så snart mit abonnement er slut ved dem, og kommer aldrig tilbage.. er simpelthen træt af deres dårlige dækning, kan ikke engang komme på internettet på Edge når jeg er på arbejde i Rødekro, det er simpelthen for åndssvagt.. Mit bredbånd kører også af helvede til og har sin egen fri vilje..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *