Blog

Test af Belkin Micro billader til iPhone

Hvis man er meget på farten og har telefonen koblet op til anlægget i bilen eller måske benytter sin iPhone til GPS, så kan man ikke komme uden om at den hurtigt taber batteri og derfor skal smides i en lader så snart man får muligheden for det. En god løsning på dette, kunne være at benytte sig af en billader mens man er på farten, så det vil jeg her se lidt nærmere på.

MyTrendyPhone har derfor været så venlige at sende mig en Belkin Micro Billader som jeg kunne teste.

Belkin Micro Billader

Belkin Micro Billader

Indholdsfortegnelse
  1. Introduktion
  2. Installation og brug
  3. Konklusion
  4. Billeder

1. Introduktion
Belkin Micro Billader - indhold

Belkin Micro Billader - indhold

Indpakningen er enkelt og præsentativ: her ses stikket der skal sidde i cigarettænderen samt USB stikket som skal sidde i telefonen. Kablet er gemt væk i bunden af æsken. Laderen er, som navnet hentyder til, en micro billader. Og lille er den i hvert fald.

Laderen er kompatibel med alle iPhone samt iPod modeller, og jeg har i denne forbindelse valgt at teste den sammen med min iPhone 4.

2. Installation og brug

Jeg ejer en Ford Mondeo MK2 (årgang ’97), så derfor vil mine erfaringer samt indlægget her selvfølgelig alene blive skrevet ud fra erfaringer med brug af laderen i denne bil.

Installation af laderen er ikke umiddelbart noget problem, det er blot at trække cigarettænderen ud af stikket og sætte det nye ladestik i.

Belkin Micro Billader - monteret stik

Belkin Micro Billader - monteret stik

Men, men! Her kommer allerede første problem. Hvor de fleste cigarettændere har kontakter hele vejen rundt, er der på laderen kun 2 kontakter til at den får strøm – ergo skal den sidde meget præcist for at kunne virke. Det gør det imidlertid ikke lettere at selve stikket er så lille (micro..) som det er, jeg måtte faktisk have rammen til stikket i bilen pillet ud for at få selve ladestikket korrekt monteret.

Samme problem viser sig desværre igen når man skal have stikket ud igen, her måtte jeg igen have rammen af for at kunne komme ind til stikket. Det er simpelthen for lille til at man kan trække det ud igen, medmindre man selvfølgelig har usædvanligt lange og stærke negle, hvilket der jo nok er de færreste der har.

Derudover er der heller ikke mulighed for bare at trække stikket en smule ud eller skubbe det lidt ind, som det er mulighed med de oprindelige cigarettændere. Sidder stikket i bilen, jamen så lader det simpelthen. Der er ikke nogen mulighed for at trække det lidt ud så det ikke længere har kontakt, som det ellers er muligt med cigarettænderne der normalt sidder i biler.

Belkin Micro Billader - iPhone 4 lader

Belkin Micro Billader - iPhone 4 lader

Når alt det er sagt, så virker laderen faktisk rigtig godt. Det er en 1000mAh lader, og jeg er ærlig talt rigtig positivt overrasket over dens ladeevne. Jeg arbeder et par gange i ugen på et projekt hvor jeg har lige over 20 minutters kørsel frem og tilbage, og pr. vej når telefonen at lade godt 40%. På den måde slipper jeg helt for at tænke over at lade den i løbet af dagen, eller om natten for den sags skyld. Stikket som skal sættes i telefonen er af samme gode kvalitet som de originale USB kabler fra Apple, så det sidder godt fast.

Er man ikke tilfreds med længden på det medfølgende USB kabel til at sætte i telefonen, kan man altid vælge at benytte et andet man har liggende – alle USB kabler med stik til iPhone kan benyttes i denne lader.

3. Konklusion
Belkin Micro Billader - iPhone 4 lader

Belkin Micro Billader - iPhone 4 lader

Belkin er kendt for at lave nogle gode produkter, og billaderen her er ingen undtagelse. Produktet i sig selv er rigtig lækkert. Det ser godt ud, og selvom det selvfølgelig er lavet af plastik så virker det stadigvæk ikke kina-billigt.

Problemerne med installation af laderen i bilen håber jeg primært er på grund af at stikket til cigarettænderen i min bil er sænket lidt ind i midterkonsollen, hvorfor det kan være lidt sværere at sætte laderen i samt tage den ud igen. Det kan sagtens være anderledes i andre biler, så dette ser jeg ikke som det store problem.

Den lader desuden helt fornuftigt – cirka 40% opladet batteri på 20 minutter på en iPhone 4. Jeg har desværre ikke andet at sammenligne med, men det lyder ikke helt dårligt i mine ører.

Det eneste problem ved laderen, er som tidligere nævnt at så snart den er monteret, ja, så er den tændt. Selv når bilen er slukket. Den eneste måde man kan undgå dette, er ved at pille den ud hver gang man ikke skal bruge den, og i hvert fald hver gang man forlader bilen.

MyTrendyPhone forhandler også andre billadere samt en masse andet iPhone tilbehør til ganske fornuftige priser.

4. Billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *