Blog

God oplevelse med Logitech support

Forleden dag “døde” et af mine ellers trofaste Logitech diNovo tastature, fjederen under Q-tasten knækkede simpelthen under et tryk.

Jeg har desværre ikke noget papir på tastaturet længere ligesom garantien også længe er udløbet, så det var med lidt nervøsitet i kroppen jeg valgte at ringe til Logitech’s support i formiddag.

Desværre kunne de ikke levere ny fjeder til den ene tast så jeg selv kunne montere det, da det ikke er nogle reservedele de ligger inde med. Supporteren kunne i stedet give mig en rabatkode som vil trække 50% fra mit næste enkelt-vare-køb på Logitech.com – forudsat at jeg benytter mig af rabatkoden inden for 7 dage. 5 minutter senere lå der en email i min indbakke med rabatkoden.

Det var godt nok ikke det jeg i første omgang havde håbet på, men på den anden side så er det i mine øjne stadigvæk en egentlig tilfredsstillende løsning eftersom der ikke længere var garanti på mit diNovo tastatur. Så hatten af for at de vil hjælpe lidt alligevel, endda på trods af at jeg ikke kunne oplyse part number, serienummer eller andet, da jeg ringede mens jeg var på arbejde og tastaturet lå derhjemme.

Mit valg er nu faldet på et Logitech diNovo Edge i stedet, da det setup jeg i øjeblikket har ikke længere forhandles via deres hjemmeside. Jeg kommer næppe til at bruge mediefunktionerne særlig meget, men det er nok det nærmeste jeg kommer på den kvalitet de gamle diNovo tastatur havde.

Så et diNovo Edge til 599kr inklusiv forsendelse? Dét er svært at sige nej tak til.

4 kommentarer

 1. Rart når det lykkedes. Det fleste supporthistorier er rene jammerhistorier. Rart med lidt afveksling, og det er også vigtigt at fortælle når noget virker.

  • Daniel siger:

   Ja, helt sikkert.

   Alene derfor valgte jeg også at skrive indlægget, om end det selvfølgelig er en anelse kort. Det er vigtigt at huske på de positive oplever også, i stedet for kun at dele de negative. :-)

 2. Jeg havde nok valgt dette i stedet:
  http://www.logitech.com/da-dk/keyboards/keyboard/devices/7288

  Jeg har den trådede udgave af det, og det er fantastisk at skrive på, og så gør det overgangen fra Mac’en til den stationære “nemmere”, da de minder lidt om hinanden :D

  • Daniel siger:

   Jeg havde også det med i overvejelserne, men jeg kender flere som har det (både kabel/wireless udgaverne) hvor tasterne efter noget tid begynder at blive lidt løse og larmer så mere når man skriver på det. Det er ikke noget jeg har været ude for på mine diNovo tastaturer, hvorfor jeg også har valgt sådan et igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *