Blog

Endelig fik Telenor fingeren ud

Til de der ikke ved hvad det drejer sig om, så se da først mine to tidligere blogindlæg: Telenor = Tele-nej? og Telenor – Fadæsen fortsætter.

Status fra sidst, er der den 25. august blev sendt en fuldmagt til Telenor med ICC nummeret påført.

Efter jeg sendte brevet den 25. august, regnede jeg ikke med at høre mere fra dem den uge. Frygten for slet ikke at høre noget blev dog større da jeg stadigvæk intet havde hørt den efterfølgende mandag og tirsdag heller. Onsdag den 1. september vælger jeg så at køre ud til nærmeste Telenor butik og forklare dem sagen (uden at oplyse ICC nummer). Han ringer dernæst ind til deres support for at få en status, og det eneste han efterfølgende kunne fortælle var at der ville blive lavet en ny forespørgsel på nummerportering samme dag eller dagen efter. Så vidt, så godt.

Selvsamme aften modtager jeg så en mail fra Telmore, om at nummerporteringen vil ske den 8. september. Først dagen efter dumper der en sms ind fra Telenor om at der er forespurgt på endnu en ny nummerportering. Forvirringen er total.

Efter at have ringet til de respektive selskaber, kunne jeg efterfølgende konkludere at nummerporteringen endelig er godkendt.

Det skulle imidlertid vise sig ikke at passe alligevel. Så for at gøre det lidt kort, så er her en endelig oversigt over hele forløbet:

 • 30. juli: Telefonen bliver bestilt i Telenor webshop om natten til den 1. august
 • 1. august: Ordrebekræftelse samt Track & Trace nummer modtaget pr. mail
 • 31. juli: Velkomstbrev samt mikro-SIM modtaget
 • 2. august: Telefon modtaget
 • Primo august: Nummerportering afvist ud fra den oprindelige bestilling da Telenor har registreret et forkert ICC nummer
 • Primo august: Telenor forespørger IGEN Telmore på samme ICC nummer og bliver afvist endnu en gang
 • 16. august: Efter 14 dage uden at have fået besked fra Telenor omkring min nummerflytning, kontakter jeg dem og bliver oplyst om de 2 afvist forespørgsler. De har ikke selv kontaktet mig og gjort opmærksom på dette
  • De får i den forbindelse så det korrekte ICC nummer IGEN, og samme dag modtager jeg en sms om at en der er sendt en ny forespørgsel omkring nummerportering, og at jeg vil få besked om denne hurtigst muligt
 • 24. august: Modtager brev fra Telenor hvor de beder om at få mit ICC nummer på SIM-kortet da de ikke har dette(???)
 • 25. august: Ringer ind til Telenor og spørger om brevet blot er en fejl, eller om de virkelig ikke har ICC nummeret. Dette har de ikke, og der ligger ingen informationer hos dem fra da jeg ringede ind den 16. august
  • Jeg bliver her bedt om at oplyse mit ICC til supporteren igen, men har ikke dette på mig og vi bliver så enige om at jeg d.d. sender fuldmagten retur til dem med ICC nummeret påført
 • 1. september: Efter endnu ikke at have hørt noget i en hel uge, kører jeg den lange vej til nærmeste Telenor butik og forelægger problemet. Han kontakter kundeservice og kan kun give mig besked om at de arbejder på sagen
  • Senere samme aften modtager jeg en e-mail fra Telmore om at nummerporteringen vil ske den 8. september
 • 2. september: Modtager sms fra Telenor om at de starter en ny nummerportering. Forvirringen er total
  • Et par hurtige opkald til kundeservice viser at nummerporteringen skulle være ok til den 8. september, og jeg bare bør se bort fra sms’en
 • 8. september: Nummeret er ikke flyttet over da jeg vågner.
  • Eftersom mailen fra den 1. september sagde den 8. september som skæringsdato, vælger jeg at give dem dagen ud
 • 10. september: Stadigvæk dækning på Telmore kortet og ikke på Telenor kortet, til trods for at nummeret længe skulle være flyttet
  • Ringer ind til Telenor’s kundeservice og spørger til om nummeret ikke skulle være flyttet forlængt, og henviser til den tidligere dato jeg havde fået. Medarbejderen kunne så fortælle at hun ikke kunne se nogle steder at nummeret skulle flyttes den pågældende dato. Efter en længere diskussion, indvilgede hun i at ringe til Telmore og spørge dem, hvorefter jeg så bliver sat på hold. 5 minutter efter vender hun tilbage, og siger at hun ikke kan få fat i dem og derfor vil sende dem en mail. Jeg vil herefter få besked via mail, sms eller brev omkring en ny dato – hun vidste ikke helt hvordan jeg ville få besked, bare at jeg ville.
 • 11. september: Vågner op til en telefon hvor der ingen dækning er på. Skifter så simkortet til Telenor simkortet, og nu er der pludselig dækning på dette. Senere på dagen tjekker jeg min mail, og her ligger en mail fra Telmore om at mit nummer nu er blevet flyttet. Altså ingen besked fra Telenor endnu en gang, men nu er nummeret da flyttet.

Jeg behøver vel næppe udtrykke nærmere frustration og skuffelse over Telenor og deres måde at behandle hele den her sag på. Samtlige medarbejdere har udvist noget nær ikkeeksisterende professionalisme, det er i mine øjne simpelthen ikke godt nok.

Og så ved jeg i hvert fald hvor jeg flytter nummeret hen igen efter endt bindingsperiode.

4 kommentarer

 1. Jeg er virkelig også skuffet over Telenor. Men der er vel stadig fem måneder i helvede?

 2. Thomas siger:

  Stakkels mand.. Min fuldmagt ligger klar på bordet til at blive sendt af afsted til telmore i morgen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *