Blog

Telenor – fadæsen fortsætter

Hermed en foreløbig opdatering på mit tidligere indlæg.

Jeg har igår modtaget et brev fra Telenor med ordlyden:

Overførsel af telefonnummer XXXXXXXX til Telenor

Tak for din kontakt til oprettelse af Telenor abonnement.

Vi kan desværre ikke umiddelbart overføre det nummer til Telenor, som du har skrevet på kontrakten.

Dette skyldes, at vi mangler at få oplyst SIM-kort nummeret på det SIM-kort, du har hos dit nuværende teleselskab.

For at overføre nummeret til Telenor skal du derfor blot returnere vedlagte bilag i udfyldt stand.

Såfremt vi ikke har modtaget den korrekt udfyldte fuldmagt inden otte dage fra modtagelsen af dette brev, annullerer vinummeroverførslen, og kontrakten bliver oprettet med et Telenor nummer.

Du kan altid kontakte os

Har du yderligere spørgsmål, så ring til Telenor Kundeservice på 72 100 100. Vi har åbent alle hverdage fra kl. 08-20 og fra kl. 08-16 på lørdage. Alternativt kan du kigge forbi din nærmeste Telenor butik.

Med venlig hilsen
Telenor Kundeservice

Jeg modtog ellers en sms nogle timer efter sidste blogindlæg, hvor jeg fik besked om at jeg har ønsket at flytte mit nummer, og vil hurtigst muligt få besked om hvornår det bliver flyttet.

Ud fra det kan jeg så konstatere at de ENDNU ikke har formået at portere mit nummer, end ikke engang efter jeg for 2. gang oplyste dem mit ICC nummer for nu en uge siden.

Hermed opstår endnu et problem i form af at brevet er dateret den 17. august og kalenderen i dag siger 25. august. Det vil sige jeg fik brevet 7 dage EFTER det er dateret og derfor ikke har haft mulighed for at sende det retur så de kan have det i hænde inden otte dage som de skriver i brevet.

Jeg har derfor ringet til Telenor her til formiddag og spurgt om den nye portering de startede den 16. august var gået igennem og brevet blot var kommet for sendt afsted fra dem, men den kære supporter kunne så fortælle mig at der var blevet spurgt på en ny nummerportering den 16./17. august som IGEN var blevet afvist. Endvidere kunne hun heller ikke se nogle steder at de havde fået et ICC nummer på daværende tidspunkt da jeg havde ringet ind.

Så, status her lige nu:

 • 30. juli: Telefonen bliver bestilt i Telenor webshop om natten til den 1. august
 • 1. august: Ordrebekræftelse samt Track & Trace nummer modtaget pr. mail
 • 31. juli: Velkomstbrev samt mikro-SIM modtaget
 • 2. august: Telefon modtaget
 • Primo august: Nummerportering afvist ud fra den oprindelige bestilling da Telenor har registreret et forkert ICC nummer
 • Primo august: Telenor forespørger IGEN Telmore på samme ICC nummer og bliver afvist endnu en gang
 • 16. august: Efter 14 dage uden at have fået besked fra Telenor omkring min nummerflytning, kontakter jeg dem og bliver oplyst om de 2 afvist forespørgsler. De har ikke selv kontaktet mig og gjort opmærksom på dette
  • De får i den forbindelse så det korrekte ICC nummer IGEN, og samme dag modtager jeg en sms om at en der er sendt en ny forespørgsel omkring nummerportering, og at jeg vil få besked om denne hurtigst muligt
 • 24. august: Modtager brev fra Telenor hvor de beder om at få mit ICC nummer på SIM-kortet da de ikke har dette(???)
 • 25. august: Ringer ind til Telenor og spørger om brevet blot er en fejl, eller om de virkelig ikke har ICC nummeret. Dette har de ikke, og der ligger ingen informationer hos dem fra da jeg ringede ind den 16. august
  • Jeg bliver her bedt om at oplyse mit ICC til supporteren igen, men har ikke dette på mig og vi bliver så enige om at jeg d.d. sender fuldmagten retur til dem med ICC nummeret påført.

Jeg er ærlig talt utrolig skuffet over at Telenor ikke tager kontakt til mig tidligere i forløbet og gør opmærksom på at nummerporteringerne er afvist. På den måde de behandler den slags, kommer det lynhurtigt til at trække i langdrag. Det er desuden endnu mere frustrerende når det åbenlyst er dem selv som gentagne gange formår at klokke i det.

5 kommentarer

 1. Det kan da slet ikke være rigtigt. Sikke en lorte service og jeg glæder mig endnu mere til jeg skifter fra Telenor til Telmore om et par måneder.

 2. Det er da godt nok en lorte behandling du får fra Telenor. Jeg glæder mig da godt nok til at skifte fra Telenor til Telmore, om et par måneder.

 3. Daniel siger:

  Ja, ikke? Jeg fortryder efterhånden ret bittert at jeg valgte at købe telefonen hos dem, særlig nu efter Telmore har meldt ud af de også får den på et tidspunkt.

 4. Thomas siger:

  Holy schnitzel.. Det er da helt vildt, tror vidst jeg skifter over til Telmore når mit abonnement er udløbet.. Hvis jeg da kan :O

 5. […] fik også en utrolig dårlig start som Telenor-kunde og du kan læse hans historie her og her. Jeg må de kommende to måneder leve med de såkaldte dobbeltregninger, da jeg tog beslutningen […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *