Blog

iPhone app anbefaling: Tjek Fodbold

Er du fodboldtosse og vil gerne hele tiden være opdateret med det seneste under de mange kampe under VM? Kunne det så ikke være lækkert at blive opdateret live under de mange kampe direkte på telefonen når der bliver scoret mål eller folk får tildelt kort? I så fald, så læs med her.

Programmet udmærker sig i særdeleshed ved at man kan modtage live push notifications på de kampe man ønsker. Det vil sige at man modtager en lille besked på lockscreen/homescreen så snart der scores eller en spiller bliver tildelt rødt/gult kort. Dét er super lækkert hvis man nu er på farten og ikke lige har mulighed for at følge kampen/kampene live på TV, eller hvis man sidder og ser een kamp i TV’et og stadigvæk ønsker at blive opdateret på andre kampe der spilles samtidig.

Jeg har i lang tid benyttet mig af programmet, og jeg kan kun give det de varmeste anbefalinger. Det eneste som trækker lidt ned er at der er lidt reklamer af og til, men det kan man betale sig fra via in-app purchases til hhv. 6kr for en måned eller 54kr for et helt år.

Følgende beskrivelse af programmet er sakset direkte fra udvikleren:

Tjekfodbold er den mest komplette mobiltjeneste for alle glade fodboldfreaks. Tjekfodbold dækker 156 lande med i alt 332 ligaer, hvoraf de 174 ligaer opdateres mens de spilles – en ren liveoplevelse.

Du tilpasser Tjekfodbold som du ønsker det ved at vælge ligaer fra/til som skal vises i Live-oversigten og vælger favorithold som automatisk skal følges.

Tjekfodbold tilbyder:

 • – Live opdatering + Udvidet kommentarer
 • – Holdopstillinger + Spillerprofiler
 • – Stillinger (Liga og grupper)
 • – Topscorerliste
 • – Kampdetaljer (mål, røde og gule kort, udskiftninger)
 • – Vælg ligaer som du vil følge
 • – Opret favorithold
 • – Kampprogram inkl. historik.

Hvis der ikke vises kampe i Live oversigten, skal du tilføje de ligaer du vil følge under Indstillinger. Landshold findes i Indstillinger – Vælg liga og under international og kvalifikationsgrupper.

I Program vises de næste 7 dages kampprogram, for de ligaer du har valgt i indstillinger.

Programmet kan hentes i AppStore eller ved at klikke lige her.

Se screenshots nedenfor for de forskellige funktioner.

10 kommentarer

 1. Kenni Lund siger:

  Har installeret app’en, men modtager ikke mine “push” beskeder/alerts.
  Jeg aktivere alerts på kampen, og har accepteret push.

  Kan nogen hjælpe?

 2. Daniel siger:

  Det lyder underligt, jeg havde ingen problemer sidst jeg prøvede.

  Jeg prøver lige igen ved lejlighed, og så melder jeg tilbage her.

 3. Daniel siger:

  Jeg afprøvede det igår under CL kampene, og der gik mine push beskeder/alerts ellers fint igennem?

  • Kenni Lund siger:

   Mange tak for svar. Jeg har prøvet at hente og installere igen, men uden at det virker. Jeg har nu købt my football pro 2 og det virker upåklageligt. :O)

   Endnu engang tak for hjælpen

   Mvh. Kenni
   http://www.GuideToBeers.dk

   • Daniel siger:

    Det lyder godt nok mystisk. Ærgeligt det ikke virker for dig, nu hvor programmet er gratis.

    Jeg har lige kigget på My Football Pro 2, men så vidt jeg kan læse i folks reviews, så indeholde det ikke de danske ligaer, samt push notifikationer ofte er meget forsinkede. Kan det passe? I så fald, så er programmet jo ikke særlig brugbart :-)

    • Kenni Lund siger:

     Hej igen :o)

     Jeg får mine push beskeder mindre end 30 sekunder efter der er scoret, har Superlige, dk 1. division og dansk pokalbold. Jeg har dog oplevet at der ikke har været push på enkelte pokalkampe.
     Der ud over er der nyheder, man kan sætte sine hold, sine ligaer, tabeller etc. alt efter lyst, ligesom man kan have live på alle kampe. Men så har man altså rigtig mange. :o)

     Jeg er 100 % tilfreds og det passer mig perfekt at jeg kan vælge push til enkelte hold som så altid er aktive. Jeg skal altså ikke vælge kampe hver uge, men blot en gang for alle vælge de hold jeg ønsker at følge.

     • Kenni Lund siger:

      Hej Daniel.

      Så har jeg prøvet igen. Denne gang aktiverede jeg tidlere hente version fra Itunes og testede det til uefa cup.
      Det virkede perfekt!

      NB: Push kommer samme tid på begge programmer. :)

 4. Simon Bjørk siger:

  Hej.
  Er der nogen, der ved hvorfor der i app’en TjekFodbold ikke er mulighed for at vælge klubber fra de europæiske topligaer, som Premier League, La Liga, Serie A, osv.?

 5. Kenni lund siger:

  Det er nok fordi ar ligaeene er afsluttet og der ingen kampe spilles.

 6. Daniel siger:

  Som Kenni er inde på, så er det nok fordi ligaerne nu er afsluttet. Så snart ligaerne starter op igen, skulle det gerne være muligt at vælge ligaerne igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *