Blog

Guide: Downgrade iPhone fra OS4 BETA til 3.1.3

Hører du også til dem der er hoppet med på BETA test vognen hos Apple og har fået smidt en BETA af OS 4.0 på din telefon, men egentlig hellere vil tilbage på version 3.1.3 igen? I så fald, så kan du let følge denne guide og være tilbage på 3.1.3 i løbet af ingen tid.

Guiden her er til Mac, men lur mig om det ikke virker på samme måde på en Windows maskine.

Inden vi begynder, så skal følgende downloades:

  • 3.1.3 firmware til din iPhone (kan downloades her)
  • Spirit (hentes herfra), vil IKKE blive brugt til at jailbreake med i denne guide

Spirit er godt nok et program til at jailbreake iPhone/iPod med, men det bliver telefonen ikke hvis du gør følgende for at nedgradere:

  • Tilslut din iPhone til din Mac
  • Hvis ikke iTunes åbner af sig selv, så åben det manuelt
  • Klik på din iPhone i menuen i venstre side og hold nu OPTION inde mens du klikker på Gendan/Restore
  • Browse nu til den 3.1.3 firmware du downloadede tidligere og lad den gendanne fra den
  • Når gendannelsen er færdig vil iTunes nu komme med en 1015 fejl, tryk OK til denne
  • Luk nu iTunes ned, og start herefter Spirit og tryk på Jailbreak. Denne jailbreaker ikke telefonen, det vil KUN få telefonen ud af det loop den sidder fast i efter nedgraderingen af firmwaren
  • Skærmen på telefonen vil nu blive sort, lad den stå her i cirka et minut og hold så ON/OFF knappen inde sammen med Home knappen indtil telefonen genstarter. Slip så begge knapper
  • Telefonen vil nu starte op normalt og er nu fuldt ud funktionel med den originale 3.1.3 firmware

4 kommentarer

  1. carsten siger:

    hej jeg har været så dum at opgrader min iphone til 4.0 og vil gerne tilbage til 3.1.3 men hvad menes der med OPTION det forstår jeg ikke er meget uerfaren i det har mistet alle mine tlf nummer kan jeg få dem tilbage
    carsten

  2. Daniel siger:

    Hej Carsten

    Er det den officielle udgave af iOS 4.0 du har opdateret til? I så fald, så er der ingen vej tilbage til 3.1.3 på nuværende tidspunkt. Er det derimod en BETA udgave af 4.0 du har installeret (hvilket lyder lidt utænkeligt), så ville du kunne følge guiden ovenfor og downgrade den vej.

    OPTION tasten jeg nævner, er en tast på et MAC tastatur :-)

  3. jenisly siger:

    når man gør som du gør, mister man så alle sine data/apps billeder osv.

    for hvis det gør er der ikke en anden måde at downgrade på?
    jeg vil så gerne ha min firmwere på 3.1.3

    • Daniel siger:

      Hej jenisly,

      Ja, så mister du alle dine data på telefonen. Men du kan jo altid gemme billederne på din computer inden, og ditto gemme dine kontakter via f.eks. sync med Google. Dine apps kan du jo altid hente igen bagefter, og har du købt nogle til telefonen så kan de altid hentes igen gratis bagefter sålænge du bruger samme Apple ID igen når du har nedgraderet din telefon.

      Af ren og skær nysgerrighed, hvorfor vil du have 3.1.3 på igen? Den er jo håbløst forældet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *