Blog

WordPress auto-update #%@£&”@

Ja, så kort kan det vist gøres. Jeg tjekkede lige mit admin panel i går aftes, og lagde mærke til at alt ikke lige var som det skulle være.

Jeg havde brugt WordPress’ automatiske opdatering via admin panelet tidligere på dagen, og den har tilsyneladende formået at overskrive mit daværende tema med dets default tema. I hvert fald på de filer som havde samme navn – og det var jo ikke ligefrem så lidt af dem.

Så til de der måtte undre sig over layoutet i øjeblikket, så hermed undskyld – jeg har ikke lige tiden til at sætte alt op forfra lige nu, så den må nøjes med K2 og hvad jeg så ellers kan nå af småændringer løbende.

3 kommentarer

 1. Lars siger:

  Jeg er i den heldige situation at jeg ikke kan få auto update til at virke. Den skriver noget med en fil som ikke er læsbar. Det samme problem har jeg med plug in. Men så er det jo godt at man bare kan bruge et FTP program. På den måde har man jo 100% styr på hvilke filer der skal oploades.

 2. Daniel siger:

  Jeg fortryder i hvert fald inderligt at jeg forsøgte mig med den auto update uden inden lige at læse de eventuelle indlæg der har været omkring den. Det kunne jo være jeg havde fået lidt ud af det.

  Men dovenskaben længe leve, jeg måtte jo prøve den auto update. Næste gang bliver dog manuel, så er jeg sikker på hvad der bliver lagt op :)

 3. Jeg har brugt auto-update uden problemer. Havde du dit tema i mappen kaldet default? For så er det jo klart at det blev overskrevet. Man skal _aldrig_ lade sit tema blive liggende i default, med mindre man virkelig bruger default uden nogle ændringer, ellers risikerer man det som du har oplevet (det kunne også sagtens ske hvis man opdaterede manuelt).

  Men som Lars er inde på har man meget større kontrol hvis man opdatere menuelt gennem FTP. Så hvis man fx har været nødsaget til at ændre i core-filer, eller af en eller anden grund bruger et modificeret tema i mappen default, er det mest fornuftigt at foretage en manuel opdatering.

  Og så nytter det naturligvis at tage bagkup ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *