Blog

Sommerferie – hvor går turen hen i år?

Nu nærmer vi os efterhånden så småt perioden hvor folk og hver mand holder sommerferie, hvor nogle rejser langt væk og andre bliver herhjemme i Danmark. Hvor skal I hen?

Kæresten og jeg tager i uge 33 en tur til SeaWest Nymindegab, et forholdsvis nyt og ret spændende ferieområde på vestkysten. Vi har booket et af deres skipperhuse, og man må sige at vi får noget for pengene:
SeaWest Nymindegab

 • Bygget i 2005
 • 6 sovepladser
 • 2 soveværelser
 • Boligareal på 68m²
 • Opvaskemaskine
 • Vaskemaskine
 • TV/DVD/Radio
 • Fri internet adgang
 • Egen terrasse med grill
 • …. læs mere her.

Til ferieområdet hører der et stort tropisk badeland, mulighed for golf, fitness, wellness og meget meget mere. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme afsted den uge uden familie eller andre, og bare kunne nyde tiden deroppe :-)

6 kommentarer

 1. Sandra siger:

  Glæder mig også til at vi skal afsted skat :) ..

 2. Benjamin siger:

  Turen går til min egen lejlighed i år :p pengene er meget små, så ingen udenlandsrejse i år, desværre!

 3. Kim siger:

  Hmm min destination er næsten den samme som Benjamin’s… Her er det bare min egen lejlighed jeg skal “slappe af” i… Ikke så meget for udlandet, men regner med en uges ophold til Bornholm næste år. Der er datteren også 1½ år så bliver nok det også det mere hyggeligt =)

  Men lyder som et rigtig hyggeligt sted du og fruen skal til..

  God ferie =)

 4. Daniel siger:

  Jo tak Kim, og lige over :)

  Kan fint forstå hvis du/I vælger at blive hjemme nu hvor I har den lille at tage hensyn til også, det er jo ikke bare lige sådan at have med at gøre. Bornholm er iøvrigt et fint sted, var der selv tilbage i 9. klasse, superskønne omgivelser derovre.

 5. Kim siger:

  Var der også i 9.Klasse sidst. tror skisme der er en bornholmer skole udfulgts ninja gruppe ^^

 6. Her står den på en klassisk kæresteferie – en uge i Paris i næste uge, og ugen efter en tur på familiebesøg på sjælland, og så bliver det desværre ikke til mere ferie for mit vedkommende, men sådan er det jo så bare.. øv :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *