Blog

Hello world!

Og her er vi så, klar med et nyt domæne og en ny host med en forhåbentlig noget bedre uptime end den gamle. Oppetiden var mildest talt ikke noget at råbe hurra for, men ikke nok med at siden ofte var nede, sommetider flere dage af gangen, men mine mails dukkede af selvsamme grund heller ikke altid op pga. den irriterende nedetid. Men nu er siden her hostet hos Unoeuro, som ikke bare er langt mere stabil, men samtidig også MEGET billigere end mit tidligere host.

For dem som ikke lige ved hvem jeg er, så er mit navn Daniel. Min gamle side lå på Evenstarr.org. Det kan være der nu ringer en klokke hos nogle enkelte.

Siden her vil primært bare fungere som weblog som den tidligere side, hvor jeg så vil poste lige hvad jeg lyster, hvornår jeg lyster. Jeg arbejder i øjeblikket på at få integreret et galleri her på siden til mine fotos samt andet grafisk arbejde og fremstilling.

Ud over det så er der vist ikke så meget at sige. Har du noget på hjerte, så er du velkommen til at smide mig en mail via min nye kontaktside.

2 kommentarer

  1. Søren siger:

    Well hello :)

    Good to see you back in the blogging business! :D

  2. Daniel siger:

    Cheers Søren :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *