Blog

Viva La Site

Wehuw, endelig!

Tillad mig at præsentere, den første officielle side på Evenstarr.org. Siden jeg fik domænet sidste år, først på efteråret, er det kun blevet brugt til at lege på, så jeg har fået testet og rodet med en masse PHP, SQL m.m., og først nu har jeg endelig fået taget mig sammen til virkelig at gøre et layout public, dem er der blevet lavet en enorm række af siden jeg fik domænet. En af grundene til at jeg langt om længe måtte tage mig sammen og gøre siden samt en weblog public, er at jeg lovede Kim det, den skulle dog have været færdig for noget tid siden. Men bedre sent end aldrig, ikke?

Omkring selve siden, så er den bygget op i noget der godt kunne gå hen og blive valid XHTML 1.1 og CSS, men jeg tør ikke love noget. Optimering af koden samt stylesheet kommer hen af vejen, hovedsagen er at den nu er kørende. I starten faldt mit valg på farverne, på den matte mørke baggrund som er at se her, nogle grønlige og orange nuancer, samt nogle rammer m.m. for at give siden det “aero” look som Windows Longhorn muligvis kommer med, men det blev hurtigt lidt for tungt og prangende. Det blev istedet ændret til noget helt andet, nemlig de blå og lyserøde farver der er her nu, og dem er jeg egentlig noget mere tilfreds med. Farveskemaet er hermed lidt anderledes end normalt set, og alligevel fungerer farverne ret godt sammen. Forslag samt ris/ros modtages gerne, enten pr. mail eller ved at smide en kommentar til indlægget her. Jeg ved at siden har en mindre fejl under menuen ved brug af IE, jeg gør hvad jeg kan for at rette den.

Jeg vil blive MEGET glad, hvis du gad smide en kommentar nu hvor du er her, tak! :)

8 kommentarer

 1. Jimmi siger:

  Wauw, den er godt nok blevet flot daniel! – Det må jeg sige (: Kan godt lide at farverne er lidt anderledes end man normalt ser, og de fungerer rigtig godt sammen.

 2. Rikkah siger:

  Hej Daniel!

  Jeg tænkte at jeg lige ville kigge din side igennem – jeg fulgte jo en del med på den gamle. Det ser godt ud – ligesom det plejer, men det er ikke første gang du får det af vide ;) Jeg håber du har det godt.. Hyg dig :) Knus Rikke

 3. Daniel siger:

  Jeg siger mange tak for kommentarerne, keep ’em coming :D

  Og Peter, det skal du bare have lov til. Vi ses jo i morgen aften til en gang drikkelse :P

 4. Peter siger:

  Halløj maestro :D

  Det ser jo godt ud :) Jeg kigger forbi i ny og næ :)

  /Peter

 5. Patrick siger:

  Fantastisk side du har fået fikset sammen her :P

 6. Meggers siger:

  Hejsa. Fed side :D

 7. Trine siger:

  Hej smarte :) Så lige du linkede på msn, så tænkte at jeg ville kigge forbi, farverne er vildt gode sammen :) – Som det plejer kan jeg lide det, men godt at du osse er tilfreds. Håber det går godt og hyg dig ;) Knus Trine!

 8. Kim siger:

  bla bla bla
  fed side mester! meget stilrent arbejde som sædvanligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *